Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern obre la porta a desconfinar Manacor

La Consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha assegurat aquest divendres que el tancament perimetral de Manacor podria aixecar-se la setmana que ve, uns dies abans dels previst inicialment, atenent a la millora de les xifres d'incidència de la pandèmia.

Segons ha assenyalat en una roda de premsa al costat del portaveu de el Comitè de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, per analitzar l'evolució de la pandèmia a les Illes, la incidència acumulada a 14 dies a Manacor ha passat de 1.053 casos el 2 de novembre a 394 a dia d'avui, el que permetria plantejar-se aixecar el confinament perimetral.

Gómez ha ressaltat en aquest punt que les mesures «estan funcionant» i ha anunciat també la flexibilització de les mesures de control en les residències. Així, es permetrà les visites a usuaris que hagin donat negatiu en les proves en aquells centres que garanteixin el compliment de les mesures de control de la pandèmia.

En tot cas, la consellera ha anunciat una nova pròrroga de les restriccions generals argumentant que tot i que la incidència acumulada tendeix a estabilitzar-se, «segueix sent alta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.