Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Bombers llancen alguns consells després d'haver participat en tres rescats aquest diumenge

Els Bombers de Mallorca han recordat a la població alguns dels seus consells per a sortir a la muntanya, després d'haver hagut de participar aquest diumenge en fins a tres rescats.

Segons ha informat Bombers de Mallorca, aquest diumenge han intervingut en un rescat de muntanya a Artà, en el qual s'ha vist implicat un home de 72 anys amb diabetis al qual han hagut de baixar uns 50 metres fins on es trobava l'helicòpter 'El Cuco' de la Guàrdia Civil que l'ha traslladat fins a l'Hospital de Son Espases.

A més, ha afegit Bombers de Mallorca, a Bunyola, han hagut de rescatar a un home de 55 anys d'edat, qui ha sofert una caiguda mentre muntava amb bicicleta i, pel que sembla, s'ha romput una cama. També a Puigpunyent han hagut de rescatar a una dona de 60 anys que sembla que ha sofert una ruptura a la cama.

Per això, ha decidit recordar als ciutadans algunes de les seves recomanacions per a sortir a la muntanya, com anar amb compte amb les 'rossegueres' i despreniments, adaptar la sortida als nivells de cadascun, si es va en grup no deixar a ningú enrere, dur roba i calçat adequat i portar sempre mòbil amb connexió i bateria, entre altres.

Amb tot, ha conclòs, en cas d'emergència, es pot telefonar al 112 i amb «serenitat i de manera clara» transmetre el lloc de l'accident i les coordenades, tipus d'emergència i condicions de les persones involucrades i condicions meteorològiques i d'accés a la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.