Setmanari d'informació local - 138 anys

Cinc viatgers internacionals seran proposats per a sanció després d'arribar a Palma i no presentar una PCR negativa vàlida

Cinc passatgers internacionals seran proposats per a sanció després d'haver arribat a l'aeroport de Palma i no haver presentat una prova PCR negativa, un requisit obligatori des d'aquest dilluns per als viatgers provinents de països de risc que vulguin entrar a l'Estat espanyol.

Segons ha informat la Delegació de Govern espanyol a les Balears, es tracta de passatgers d'un vol procedent de Colònia (Alemanya) que ha arribat cap a les 16.00 hores a l'aeròdrom de la capital de les Balears.

La gran majoria dels viatgers del vol -60 en total- ha complert i portava les PCR negatives, excepte aquestes cinc persones que han infringit la normativa per diversos motius. D'acord amb la Delegació del Govern espanyol, uns portaven la PCR fora de termini -ha de ser negativa en les 72 hores prèvies a l'arribada- i altres portaven una prova serològica.

Posteriorment, aquestes cinc persones han donat negatiu en un test d'antígens, però igualment podran ser multades. La decisió de sancionar o no els viatgers depèn del Ministeri de Sanitat i la multa seria d'uns 600 euros en haver donat negatiu en la prova.

Els controls a l'aeroport de Palma són realitzats per dues empreses subcontractades per Aena, amb la supervisió de Sanitat Exterior. Aquestes mesures de control també s'estan realitzant als jets privats de procedència internacional que arriben a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.