Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama que es transfereixin les competències a les Balears «pendents des de fa 13 anys»

El diputat d'El Pi al Parlament Josep Melià, ha reclamat aquest dimarts durant la sessió de control al Parlament que es transfereixin les competències a les Illes Balears que estan pendents des de fa tretze anys i que «l'Estat deixi de maltractar-nos d'una vegada». Melià ha preguntat a la presidenta del Govern Francina Armengol «quines gestions i avanços ha fet el Govern, els dos darrers anys, per rebre les competències pendents de transferència d'acord amb l'Estatut d'Autonomia?».

Segons Melià, «l’any 2007 es va aprovar un nou estatut que contemplava que les illes serien titulars d’una sèrie competències que s’havien de transferir i d’això ja fa tretze anys, la immensa majoria estan pendents i vostè senyora Armengol fa cinc anys que governa i tampoc hem vist avanços substancials en aquesta matèria». El diputat d’El Pi ha deixat clar que «des del 2018 governen els seus a Madrid i per tant fa més de dos anys que hi ha el mateix color polític aquí i allà i tot continua igual».

Melià ha recordat a la presidenta del Govern que «fa un parell de mesos» li varen formular al una sèrie de preguntes sobre com estava la transferència en matèries claus com justícia, costes i litoral o ports d’interès general i les respostes varen ser «evasives».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.