Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern oferirà proves gratuïtes als residents que arribin pel pont

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha avançat aquest dijous que els residents de Balears que visitin les Illes durant el pròxim pont de la Constitució podran fer-se de manera voluntària una prova PCR de manera gratuïta en els centres de salut «per a la seva seguretat i tranquil·litat».

Armengol s'ha reunit amb presidentes i president de consells insulars, alcaldes de municipis de les Illes i representants de la Felib per a traslladar tota la informació relativa a la pandèmia i compartir l'actualització de les restriccions.

Segons ha explicat, en els pròxims dies des de la Conselleria de Salut s'oferiran les indicacions perquè aquelles persones residents de Balears que ho desitgin puguin demanar cita prèvia en els centres de salut per a a la seva arribada poder sotmetre's a la prova. En aquest punt, Armengol s'ha compromès al fet que s'ofereixin els resultats al més aviat possible.

L'objectiu de la mesura, ha apuntat, és que els ciutadans puguin tenir la tranquil·litat i la seguretat de poder passar uns dies segurs de descans amb les seves famílies en un pont caracteritzat per l'augment de la mobilitat.

Pel que fa a l'obligatorietat de PCR negativa en origen a ciutadans de la península, com ja es demana a visitants de països de risc, Armengol ha reiterat que el contacte amb l'Executiu espanyol és permanent. Així, respecte a la possibilitat que la possibilitat de PCR gratuït per a residents de les Balears s'estengui a Nadal, Armengol ha aclarit que «prefereix anar pas a pas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.