Setmanari d'informació local - 138 anys

Ona Mediterrania estrena 'Polo de llet', el programa dels millennials

L’espai entrevistarà a reconeguts joves amb una mirada a la dècada dels 90 i 2000

Ona Mediterrània estrena 'Polo de llet', un programa dirigit i presentat per la periodista Inès Mateu qui cada divendres a les 18 hores conversarà amb joves reconeguts del panorama cultural amb qui, a més d'actualitzar els seus projectes personals i professionals, compartirà un llapis de nostàlgia cap a la dècada dels 90 i 2000, uns anys marcats per la infància i adolescència de la generació coneguda com a millenial.

Els convidats afrontaran el 'test millennial' en el qual explicaran quin personatge va marcar la seva infància o adolescència, quin esdeveniment no podran oblidar mai o quin menjar els transporta a aquells anys. Així, no podran evitar compartir les desenes de conceptes que transporten a una època marcada per la immersió dels primers videojocs i els dibuixos animats en català. Inevitable serà parlar doncs, de Mario Bros, el Club Super 3 o altres modes de llavors, com els "tazos" o Pokemón.

Els primers convidats a participar en l'espai són Pau Franch, vocalista del grup OR i Jaume Simó Pocoví, vocalista de la banda Ipops. Amb els dos músics, habituals als escenaris de 'verbenes', comentaran també la febre de les festes de l'estiu mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.