Setmanari d'informació local - 138 anys

Un any d''amemsillegim'

El 27 de novembre de 2019 va néixer amemsillegim, amb el primer mem de la col·lecció a Twitter dedicat a Mercè Rodoreda. La imatge de la nina amb la casa cremant darrere quedava molt ben acompanyada d'aquell «sense ser aventurera, he viscut com s'ha de viure, perillosament». Des de llavors s’hi han acumulat més de 200 mems amb citacions literàries i uns quants gifs d’autors.

Han difós amemsillegim institucions com Òmnium Cultural, la Universitat Oberta de Catalunya o l’Institut Ramon Llull i se n’ha parlat en articles de diversos mitjans. Té més de 7.000 seguidors a Twitter i gairebé 2.000 a Instagram.

L’aniversari se celebra amb la inauguració d’un web, amemsillegim.cat, que ha permès endreçar el material. S’hi pot trobar una pàgina amb els mems més exitosos d’aquest any i una altra dedicada als gifs d’autors, que a més es poden descarregar directament per a fer-los servir. També s’hi ha afegit un blog d’entrades per a poder recollir informacions de temes d’interès relacionats amb els mems i la literatura.

amemsillegim va néixer a les xarxes per a «difondre la literatura catalana a través de mems i vol ser una altra manera de compartir, d’entendre i de gaudir de la literatura del nostre país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.