Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort reobre aquest dissabte els 173 parcs infantils de Palma

L'Ajuntament de Palma reobrirà a partir de dissabte els 173 parcs infantils ubicats als més de 300 zones verdes que han estat tancats des del passat mes de setembre .

Així, al llarg del dia de demà diferents equips de les brigades i equips de manteniment aniran desprecintant, netejant i reobrint els jocs infantils. La previsió és que la reobertura es faci de forma gradual des de les 8 del matí i all llarg de tot el dia de demà. En aquest sentit, l’Ajuntament demana a la ciutadania respectar els precintes dels jocs que els equips aniran retirant una vegada s’hagin desinfectant i netejat tots els elements.

Els jocs infantils de Palma estan conformats per un total de 1.500 elements com ara engronsadores, tobogans, jocs i altres elements de zones de descans com bancs o papereres que, seguint les indicacions decretades pel Govern, es desinfectaran cada dia.

Així mateix, s’aniran col·locant senyals específiques recordant les mesures de seguretat amb motiu de la covid-19 que cal seguir a les àrees de jocs infantils. L’ús dels jocs infantils no estarà permès mentre es realitzin les tasques de neteja i desinfecció.

Es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres. Així mateix, es recomana a pares, mares i tutors que els infants es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.