Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears celebren la Setmana del Voluntariat amb un cartell ple d'activitats

El Govern, en col·laboració amb entitats i institucions del voluntariat, ha organitzat a partir d'aquest dissabte, i fins al 5 de desembre, un total de 24 activitats per tal de celebrar la Setmana del Voluntariat, entre les quals s'inclouen exposicions fotogràfiques, lectures de manifestos i gales de premis, entre altres.

La Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització ha assenyalat que l'objectiu d'aquestes activitats és «sensibilitzar a la societat sobre els valors del voluntariat, afavorint i reconeixent de les seves activitats», a més de generar una xarxa de promoció de les entitats que hi participen.

Les primeres activitats, les que tindran lloc aquest dissabte, estaran centrades en la neteja i recuperació d'espais públics i en una exposició fotogràfica titulada 'Captura el voluntariat', que s'exhibirà en el Caixa Fòrum fins al pròxim 2 de desembre.

Dia 29 se celebrarà a Menorca la gala dels Premis del Voluntariat de les Balears, en la qual es coneixerà el nom dels guanyadors de la segona edició d'aquest certamen, que enguany incorpora una nova modalitat de reconeixement a experiències d'organitzacions de veïns.

Aquesta gala anirà seguida de diversos actes de lliurament de premis a la resta de les illes, amb l'objectiu d'acostar els guardons a la resta de premiats, en unes trobades que tindran lloc l'1 de desembre a Formentera, dia 2 a Mallorca i el dia 4 a Eivissa.

La Setmana del Voluntariat, que va ser acordada el 1985 per l'Assemblea General de les Nacions Unides, acabarà el pròxim 5 de desembre, amb la lectura telemàtica d'un manifest i la presentació de la campanya 'Somriure al voluntariat', que convida a compartir fotos amb una màscara que tingui dibuixada un somriure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.