Setmanari d'informació local - 138 anys

La militància de MÉS per Manacor i Esquerra dóna el vistiplau a la unió orgànica i elegeix nova direcció

Joana Maria Llull va ser triada coordinadora de MÉS Esquerra per Manacor. | dBalears

MÉS per Manacor i Esquerra Republicana van celebrar, per primera vegada aquest dissabte, una Assemblea General de manera conjunta, en la qual la militància de tots dos partits va donar el seu vistiplau a la seva unió orgànica i va elegir la seva nova direcció.

Segons han informat tots dos partits, unes 40 persones van participar, telemàticament, a l'Assemblea General, en la qual es va votar un document organitzatiu i l'equip que conformarà la Comissió Permanent. El batle, Miquel Oliver, va ser l'encarregat de conduir l'acte. Per part seva, Maria Antònia Vadell, Toni Sureda i Montserrat Nadal van conformar la Mesa.

A l'elecció de la comissió permanent s'havia presentat una única candidatura que va sortir guanyadora per unanimitat. Joana Maria Llull, qui va ser triada coordinadora, va explicar que els objectius de MÉS Esquerra són «fer costat al batle i els regidors i vetllar per l'execució del programa, ser un enllaç i una eina útil per a la ciutadania i continuar creixent com a candidatura per tal de transformar Manacor implicant a tothom».

La resta de l'equip estarà format per diferents secretaries, que ostentaran Sebastiana Mascaró (Cohesió), Antònia Pujades (Acció Política i Tresoreria), Sebastián Filippini (Ciutadania), Ferran Montero (Territorial i Joves), Marcel Pich (Organització i Comunicació), Biel Font (Logística), i Montse Amer (Acció Social).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.