Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà: «No permetrem cap acord amb un partit que va néixer per a atacar la nostra llengua»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà, ha explicat aquest dilluns que la seva formació té com a prioritat arribar a acords amb grups de «l'espectre de l'esquerra» per a tirar endavant els Pressupostos autonòmics de 2021, concretament amb Més per Menorca i Gent per Formentera.

En una roda de premsa, Ferrà ha assenyalat que MÉS estarà d'acord amb aquelles esmenes «que siguin coherents amb la línia del Pacte». «No permetrem cap pacte ni acord amb un partit que va en contra dels interessos de les Illes, un partit que va néixer per a atacar la nostra llengua, el partit de Bauzá», ha indicat sobre Cs, alhora que ha recordat que per a pactar «amb Bauzá, no».

D'altra banda, el diputat ha reiterat el rebuig de MÉS als PGE i ha lamentat que hi hagi partits estatals amb representació de les Illes a Madrid que no facin esmenes per a millorar les inversions a les Balears. «Sempre ens deixen tirats», ha criticat Ferrà, qui ha afegit que aquests partits «no articulen cap mesura per a contrarestar aquest infrafinançament».

En aquest sentit, ha considerat que les Balears «han de ser un problema polític per a l'Estat, ja que així el Govern escoltarà i deixarà d'ignorar». «Només quan hi ha problemes l'Estat es gira i negocia», ha indicat.

Finalment, Ferrà ha recordat que en el ple d'aquest dimarts es debatrà una Proposició No de Llei (PNL) de MÉS per Mallorca per al reconeixement de la insularitat. A més, ha assenyalat que, en aquests moments, «no és una prioritat en l'agenda de MÉS» el debat sobre l'harmonització fiscal entre Comunitats Autònomes, un tema sobre el qual aquest dimarts preguntarà Cs en el Parlament a la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.