Setmanari d'informació local - 138 anys

Andreu Manresa presenta 'El menjar i les Illes', un aplec d'articles gastronòmics

L'Estudi General Lul·lià acollirà el pròxim 10 de desembre la presentació del llibre El menjar i les Illes d'Andreu Manresa. A l'acte, que tendrà lloc a partir de les 19.00 hores hi participaran l'editor, Climent Picornell; el psiquiatra, Miquel Roca i la periodista, Margalida Solivelles. Per poder assistir s'ha d'enviar un correu de confirmació a: edicions@elgall.com

El Gall Editor aplega una selecció d’articles gastronòmics del periodista sota el títol El menjar i les illes. La portada està il·lustrada per l’artista Miquel Barceló i moltes de les fotografies de les receptes són de Tolo Ramon, entre altres.

Manresa parla d’aliments en concret com els raors o les olives, s’endinsa en els secrets de les panades, assaboreix amb paraules un ou estrellat o un arròs amb bacallà, i recull referències de marques i negocis gastronòmics que tot mallorquí ha de conèixer.

El menjar i les illes d’Andreu Manresa és el número 3 de la col·lecció Taula Parada que El Gall Editor dedica a la gastronomia. Té 280 pàgines i està a la venda per 35 euros.

El menjar i les illes, com apunta el mateix autor a la contracoberta del llibre, «És un manifest i no és un manual ni una guia per la militància nostàlgica encara que crec que som, també, allò que hem menjat i esperam tornar a tastar, lluny de les passions historicistes i de canònics receptaris antics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.