Setmanari d'informació local - 138 anys

Neixen les jornades Musicom 2020 amb l’objectiu de fomentar la comunicació en l’àmbit de la música en català

Les jornades Musicom 2020 (www.musicom.cat) són un esdeveniment organitzat per Viasona (www.viasona.cat) i l’Associació Catosfera (www.catosfera.cat). Neixen amb l’objectiu de convertir-se en un espai de trobada de referència en què els professionals de la música, artistes, mànagers, programadors de festivals i sales, discogràfiques i agències de comunicació intercanviïn punts de vista i reflexions sobre la situació del sector i la comunicació, davant d’un auditori heterogeni, on hi caben professionals de l’àmbit de la música però també públic general interessat en el tema.

«El sector de la música està molt atomitzat en associacions i organitzacions sectorials i costa trobar espais de reunió i de trobada entre els diferents agents que el conformen en un àmbit, el de la comunicació, que cada vegada és més canviant i polièdric. Les noves tecnologies, les noves eines, els nous canals... La idea és parlar-ne i generar xarxa per fomentar l’aprenentatge, l’intercanvi d’idees i models de treball per tal d’empoderar al sector», han explicat.

Constituït entorn a taules de debat d’una hora de durada, aquestes trobades entre professionals tenen com a objectiu dotar als assistents d’explicacions i eines per a desenvolupar-se en el competitiu món de la música. Aquest any volen fer especial incidència en la crisi del coronavirus i com aquesta emergència sanitària pot haver afectat i canviat el sector.

L’objectiu iniciat partia de la idea que les jornades se celebressin de manera presencial en algun equipament de la ciutat de Barcelona amb la intenció que els assistents poguessin aprofitar el context de les taules rodones per tal de generar xarxa entre ells, però degut a les condicions extraordinàries provocades per la crisi del Covid-19, finalment s’ha decidit fer les taules en línia i en tres dies diferents per tal de facilitar-ne la participació remotament. L’accés a les jornades és lliure i gratuït sense inscripció prèvia, i els vídeos resultants es penjaran a la xarxa per tal de ser consultables posteriorment.

Programa:

Dimarts, primer de de desembre. La comunicació músical: Artistes.

Amb la participació de:

- Rubén Sierra. La Pegatina

- Joan Masdéu. Cantautor i Ex-Whiskyn's

- Gemma Humet. Cantautora

Dimecres, 2 de desembre. La comunicació músical: Professionals de la Comunicació.

Amb la participació de:

- Marc Isern. Vibra Comunicació

- Ramon Montardit. Música Global

- Adriana Alcover. CurtCircuit, Sala Barcelona, Asacc

Dijous, 3 de desembre. La comunicació músical: Periodistes musicals.

Amb la participació de:

- Joan S. Luna. MondoSonoro

- Helena Morén. Enderrock

- Borja Duñó. TimeOut

Totes les taules seran moderades per l’agent de comunicació Maria Fuster, que actualment és la responsable de comunicació del Taller de Músics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.