Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

El jutge Guevara impedeix que es facin preguntes sobre les visites de membres del CNI a Es Satty

El judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils l'estiu del 2017 ha entrat aquest dilluns en la quarta setmana. Un dels testimonis que s'han sentit és el d'un home a qui l'imam de Ripoll va intentar radicalitzar. L'home ha reconegut que Abdelbaki es-Satty li va parlar d'atemptar a Espanya.

Però el més destacat de la sessió ha estat, sens dubte, que el president del Tribunal, el jutge Félix Alfonso Guevara ha impedit en reiterades ocasions que es facin preguntes sobre les visites de membres del CNI a Es Satty que podrien aclarir si van tenir alguna cosa a veure amb els atemptats 17-A.

Durant trot el judici, qualsevol pregunta encaminada a esclarir el paper que hi va fer la policia espanyola, la Guàrdia Civil o els serveix secrets espanyols és ràpidament prohibida.

Si es té en compte que els serveis secrets espanyols coneixien de feia anys Abdelbaki es-Satti, el cervell dels atemptats, perquè era un confident seu, no deixa de ser sospitós tant d'interès, per part del Tribunal, perquè no es conegui la veritat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.