Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Nova celebrarà la seva assemblea constituent dissabte a Inca

45297

El proper dissabte, 5 de desembre, tendrà lloc al Casal de Cultura d’Inca l’assemblea constituent de Mallorca Nova. Es tracta d'una organització juvenil que ara mateix es troba en procés de creació i que aplega «més d’una quarantena de joves disposats a treballar pel sobiranisme, el feminisme, el socialisme i l'ecologisme a Mallorca», segons varen explicar els impulsors en un article recent a la revista Illa Global.

Aquesta primera assemblea, que serà presencial, se celebrarà amb totes les condicions de seguretat i respectant les mesures de prevenció de la Covid-19. La trobada ha de servir per a debatre i aprovar la ponència d'organització, els estatuts i la ponència política, així com elegir un secretariat nacional provisional que dirigirà el procés de posada en marxa de Mallorca Nova. A l’article amb el qual es varen donar a conèixer públicament, Mallorca Nova es va definir com «una associació juvenil autònoma però emmirallada en el projecte polític de MÉS per Mallorca».

L’Assemblea Constituent de Mallorca Nova començarà a les 16 h amb les acreditacions dels assistents i, seguidament, es procedirà al debat i votació de les ponències. Està previst que cap a les 19.30 h comenci la part pública i de cloenda de l'Assemblea, on es faran les intervencions tant del nou Secretariat Nacional com de les entitats convidades físicament, que són: el Jovent Republicà i el Consell de la Joventut de les Illes Balears. Aquesta part de l’Assemblea es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de Mallorca Nova. A més de les entitats esmentades, estan convidades a seguir l’acte de forma no presencial els Joves de Mallorca per la Llengua, els Joves del GOB, les Joventuts d'Esquerra Menorquinista, Galiza Nova, Joves del País Valencià - Compromís, Juventudes Andalucistas o Ernai, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.