Setmanari d'informació local - 138 anys

El Fòrum de la Societat Civil es reuneix amb la presidenta del Govern

El Fòrum de la Societat Civil es va reunir aquest passat dimarts amb la presidenta del Govern Francina Armengol i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.
La delegació del Fòrum de la Societat Civil estava conformada pel secretari general de Comissions Obreres, José Luis García; la representant de la Coordinadora d'ONGD de les Illes Balears, Tamara Covelo; la membre de la Federació de les Associacions de Veïns de Palma, Mercè Borràs; el president del GOB Mallorca, Amadeu Corbera, i el gerent de PIMEM, Gustavo de Vicente.
Des del Fòrum es valora «molt positivament» la convocatòria del Govern al seu més alt nivell a una reunió, «ja que es demostra la capacitat d'incidència de la societat civil organitzada, un dels principals objectius de la plataforma».
La valoració de la delegació del Fòrum que va assistir a la reunió és que el Govern, per ara, «no té en la seva agenda la voluntat d'impulsar una transformació estructural del sistema econòmic de les illes Balears, sinó mirar de corregir alguns excessos sense canviar qüestions més substantives».

Tot i això, la presidenta va adquirir a la reunió el compromís de facilitar i crear un espai formal de proposta i deliberació entre el Govern i el Fòrum de la Societat Civil, on les entitats puguin tractar l'orientació de les polítiques públiques en el sentit que proposen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.