Setmanari d'informació local - 138 anys

Residents de les Balears a la Península poden demanar cita des de dijous per a fer-se una PCR gratuïta durant el pont

Els ciutadans de les Balears que viuen actualment a la Península i que tenen previst passar el pont de la Constitució a les Illes poden des d'aquest dijous telefonar a Infocovid -900 100 971- i demanar cita per a fer-se a la seva arribada una PCR gratuïta.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va anunciar la passada setmana aquesta possibilitat voluntària i gratuïta amb l'objectiu que els ciutadans que passin aquests dies a les Illes ho facin amb seguretat per a ells i les seves famílies, amb qui és probable que passin la major part del temps.

L'objectiu de la mesura, ha apuntat, és que els ciutadans puguin tenir la tranquil·litat i la seguretat de poder passar uns dies segurs de descans amb les seves famílies en un pont caracteritzat per l'augment de la mobilitat.

Els interessats en sotmetre's a aquesta prova han de demanar cita prèvia a través del telèfon Infocovid i seran citats a les unitats Covid exprés on hauran de presentar una targeta d'embarcament que acrediti el desplaçament així com DNI o certificat de residència. L'objectiu, va explicar Costa, és tenir els resultats en 24 hores.

En el cas que un ciutadà donés positiu, va afegir la portaveu, hauria de seguir els protocols previstos d'aïllament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.