Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern amplia el toc de queda de 22.00 i a 06.00 hores a sa Pobla

El Govern ha decidit ampliar el toc de queda de 22.00 i a 06.00 hores a sa Pobla, així com decretar el tancament dels espais interiors en bars, restaurants i sales d'apostes per a fer front a la propagació de la Covid-19 en el municipi mallorquí.

Així ho ha anunciat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, després de la reunió que ha mantingut aquest divendres amb l'equip de govern del municipi per a avaluar la situació de la pandèmia.

Les mesures es publicaran i entraran en vigor aquest dissabte i tendran una vigència de 15 dies. No obstant això, de moment, el municipi no canvia de nivell de risc, ja que els tècnics consideren que no és necessari aplicar una restricció de la mobilitat perimetral.

Segons ha informat la Conselleria, els contagis s'han multiplicat en els últims dies en el municipi. Concretament, amb les dades de proves diagnòstiques, el poble presenta una incidència acumulada en 14 dies superior als 800 casos per 100.000 habitants i la taxa de positivitat és superior al 14%. D'aquesta manera, la incidència acumulada de Sa Pobla gairebé quadruplica la del conjunt de les Illes i la taxa de positivitat pràcticament triplica la de l'arxipèlag.

A més, l'hospital d'Inca (centre de referència per al municipi) té a nou pacients de sa Pobla hospitalitzats i dues persones en UCI a causa de la Covid-19. «Si durant aquests 14 dies aconseguim baixar la corba, estarem una mica millor per Nadal que és un dels objectius que tenim tots», ha destacat la consellera de Salut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.