Setmanari d'informació local - 138 anys

Company (PP) ataca la immersió lingüística i diu ara que la llei Celaá és «un atac frontal a la llibertat»

Els membres del PP balear han participat en la manifestació en contra de la nova llei educativa. | PP

Biel Company, president del PP balear, ha assistit aquest dissabte a la manifestació amb cotxe organitzada per diverses associacions educatives en rebuig a la llei Celaá, des d'on ha criticat que «estem davant una llei que suposa un atac frontal a la llibertat».

Company ha explicat que «avui venim a reclamar aquesta llibertat: la llibertat dels pares per a triar els centres que volen per als seus fills, la llibertat que permeti la convivència entre l'escola pública, la concertada i la privada i la llibertat per poder estudiar les dues llengües oficials d'aquesta comunitat autònoma sense que una estigui per sobre de l'altra» i ha afegit que «des del PP rebutgem la immersió, perquè és una riquesa tenir dues llengües i l'hem de preservar».

El president del PP ha apuntat també que «volem llibertat perquè els pares amb fills amb necessitats especials puguin triar els centres en els quals considerin que duran a terme un millor desenvolupament». «En definitiva, considerem que la llei Celaá va en contra de totes aquestes llibertats que s'haurien d'haver respectat», ha dit el 'popular'.

Per tot això, Biel Company ha reivindicat que «es treballi en una bona llei; en una norma que estigui consensuada i que no tiri endavant amb una meitat a favor i una altra en contra, perquè això únicament és garantia que no tindrà èxit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.