Setmanari d'informació local - 138 anys

Miquel Àngel Contreras, reelegit coordinador de MÉS-Estimam Palma

Miquel Àngel Contreras ha estat reelegit coordinador de la coalició ecosobiranista. | MÉS-Estimam Palma

MÉS-Estimam Palma ha celebrat aquest dissabte al Casal de Barri Joan Alcover una assemblea oberta per escollir els membres de la nova Comissió Coordinadora, en la qual Miquel Àngel Contreras ha estat reelegit com a coordinador general de la coalició ecosobiranista.

Més d'un centenar de persones han participat de la votació que aquests dies ha realitzat la formació de manera telemàtica per mor de la Covid-19. El coordinador ha estat reelegit amb el 96% de vots dels militants i simpatitzants per tal de complir amb l'objectiu de «liderar la tasca del partit de forma paral·lela a la funció institucional que desenvolupen els regidors i regidores de la formació ecosobiranista».

Contreras ha explicat que MÉS-Estimam Palma es fixa com a principals objectius «la consolidació de les agrupacions constituïdes recentment, preparar el procés de primàries de 2021 per triar les persones que encapçalaran el projecte en els propers anys i fer feina com a partit en el context generat per la crisi sanitària de la Covid-19 i les conseqüències devastadores que ha provocat en l'àmbit econòmic i social». «Tot això, marcant un perfil ideològic clar, assegurant que en aquesta crisi ningú quedi enrere i reforçant l'estima cap al projecte. L'objectiu final: que el partit estigui en les millors condicions per encarar les eleccions de 2023», ha assegurat el coordinador general.

Contreras assumeix la coordinació general acompanyat pel seu equip: Jaume Ribas, secretaria d'Organització i Finances, i Teresa Caimari, secretaria d'Acció Política i Comunicació. A més, han sortit escollides com a persones membres de la Coordinadora: Xisca Mir, Pilar Vico, Rosa Cursach, Esteve Nicolau i Mahecor Mbengue.

D'altra banda, l'assemblea també ha debatut les mesures i polítiques per fer front a la crisi social, econòmica i sanitària de la Covid-19. «Impulsarem polítiques valentes, des de l'esquerra verda, sobiranista i feminista per tal que ningú quedi enrere», ha sentenciat, en aquest sentit, Contreras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.