Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol qualifica de «molt greu» el xat dels militars i lamenta que «el feixisme encara és present»

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha qualificat aquest dimecres com «molt greu» el xat de militars retirats de l'Exèrcit de l'Aire, en el qual parlaven d'un cop d'estat contra l'Executiu o mostraven el seu desig «d'afusellar a 26 milions» de persones. «El feixisme encara és present», ha lamentat.

Així s'ha expressat en resposta a una pregunta de la diputada de Gent per Formentera Sílvia Tur, durant la sessió de control al Govern en el ple del Parlament. Armengol ha recordat que els militars són «servidors públics», i ha defensat que l'Estat espanyol ha actuat correctament traslladant l'assumpte a la Fiscalia.

En aquest sentit, Armengol ha considerat positiu que Fiscalia investigui el xat per a determinar qui va participar, per a «deixar bé el bon nom de les Forces Armades que actuen de manera exemplar i democràticament». «És la Justícia a qui li correspon actuar», ha dit.

A més, Armengol ha sostingut que «és una realitat objectiva que l'extrema dreta i el feixisme estan campant pel món», alguna cosa que ha vinculat a «el fet que hi hagi partits polítics que diuen en assemblees legislatives que el Govern és il·legítim, quan ha estat votat» per la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.