Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern avança el toc de queda a les 22 hores a Mallorca

El Govern avança el toc de queda a les 22 hores a Mallorca. Així ho ha anunciat aquest dimecres la presidenta del Govern, Francina Armengol. Aquesta és una de les noves restriccions que ha aprovat Consell de Govern amb la finalitat de frenar la propagació dels contagis de Covid-19. Aquesta mesura estarà en vigor fins al dia 21 de desembre, quan es tornarà a avaluar la situació.

«La situació està empitjorant a Mallorca», ha manifestat. En aquest sentit, ha precisat que els bars i restaurants de l'Illa també hauran de tancar a les 22.00 hores. El Consell de Govern ha aprovat ajudes valorades en cinc milions d'euros perquè puguin instal·lar els aparells necessaris per a garantir la seguretat.

Armengol ha explicat que les mesures que funcionen són el distanciament social, l'ús de la màscara, la rentada de mans i la bona ventilació. A més, ha recordat que les Balears varen aprovar fa deu dies un marc de nivells que es revisa cada 15 dies; correspon fer-ho dilluns que ve, 14 de desembre. No obstant això, hi ha algunes mesures que són competència exclusiva de la presidenta, com són les relacionades amb l'estat d'alarma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.