Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort cancel·la les torrades de Sant Sebastià però manté els concerts amb aforament reduït

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dijous que no es podran fer torrades durant la revetla de Sant Sebastià, però ha precisat que sí que s'organitzaran concerts amb aforament limitat, uns espectacles que seran «originals, cridaners i dirigits a un nombre de persones important».

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha manifestat en una roda de premsa que les restriccions marcades per la Conselleria de Salut i Consum, a més de les noves xifres de contagis, «no avalen la celebració d'unes trobades tan populars com les torrades d'aquesta festivitat».

No obstant això, Jarabo ha subratllat que es mantendran algunes activitats, sempre complint amb les restriccions reglamentàries, ja que Cort té «la convicció que s'ha de continuar amb la tradició», però sempre adaptant-se a les mesures sanitàries per a prevenir els contagis per coronavirus.

Així, l'equip de govern municipal farà públic en un màxim de deu dies el cartell dels concerts que se celebraran amb motiu de Sant Sebastià, que se celebra al gener, uns esdeveniments que també es podran seguir en directe de forma telemàtica i l'assistència presencial requerirà de cita prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.