Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca convida a visitar virtualment la seva seu

Les visites teatralitzades a la seu del Consell de Mallorca, una de les activitats més demandades dels actes per a commemorar la Diada de Mallorca, no es podran realitzar enguany per mor de la Covid-19. En el seu lloc, la institució insular ha enregistrat un divertit vídeo, que s’emetrà per les xarxes socials del Consell (https://youtu.be/l9_86kU00PU), per a conèixer com és per dins un dels edificis més emblemàtics del patrimoni de Mallorca.

En el vídeo, titulat 'Qui hi viu aquí?', se’ns planteja la hipòtesi de com seria viure a la seu del Consell. D’una forma lúdica i divertida, el curtmetratge ens farà un recorregut per les sales més emblemàtiques de l’edifici i ens descobrirà llocs que no es poden visitar habitualment i desconeguts per la majoria de gent. D’aquesta forma, el Consell intenta mantenir la tradició d’obrir les portes del Palau quan no es poden realitzar actes multitudinaris degut a la Covid-19.

El curtmetratge l’ha realitzat la companyia de teatre Ovnipresents, dirigit per Miquel Mas i compta amb la participació dels actors Lluis Oliver i Bel Albertí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.