Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca passa al nivell 4 d'alerta sanitària

El Consell de Govern ha acordat aquest dilluns que Mallorca passi al nivell 4 d'alerta sanitària pel Covid-19, el nivell de risc màxim, a causa de l'augment de contagis en les darreres setmanes a l'Illa.

La Conselleria de Salut ha proposat modificar el nivell establert per a Mallorca, i el Consell de Govern ho ha considerat necessari. Amb tot, les fonts consultades matisen que podria haver canvis respecte a les mesures que es contemplaven per a aquest nivell en el sistema d'alerta sanitària.

En particular, el nivell 4 de risc, segons el 'semàfor Covid-19' implicaria toc de queda a les 22.00 hores i un límit de sis persones en reunions socials a l'exterior -i prohibides en interior-, segons el sistema que es va aprovar fa unes setmanes a les Balears.

No obstant això, cal esperar a la roda de premsa posterior al Consell de Govern per a conèixer com es concretaran les mesures i si hi haurà modificacions.

Cal assenyalar que les mesures aprovades aquest dilluns s'aplicaran durant dues setmanes, de manera que abastaran els dies de Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.