Setmanari d'informació local - 138 anys

Dos centres habilitats a Catalunya per a PCR a illencs; 13, a Madrid: «És una vergonya»

Després que el Govern anunciàs les noves condicions d'entrada a les Illes Balears que s'aplicaran a partir del 20 de desembre, hem pogut veure diferents opinions al respecte; sobretot pel que fa a les que pertoquen als residents.

«A partir del 20 de desembre, els residents que tornen a les Illes Balears després d'un desplaçament d'una durada superior a les 72 hores s'han de sotmetre a una prova diagnòstica de Covid-19 en les 72 hores prèvies a l'arribada a les Illes Balears». Perquè això sigui possible, el Servei de Salut posa a disposició dels residents empadronats a les Balears la una xarxa gratuïta de centres concertats arreu de l'Estat.

Aquesta nova condició ha estat ben rebuda pels residents que vendran des de la Península ja que és una bona manera de tornar amb les famílies amb més seguretat. No obstant això, hi ha una dada que no ha agradat: el nombre de laboratoris concertats a cada territori per a fer-se la prova.

A Catalunya només s'han concertat dos laboratoris (els dos a Barcelona) mentre que a la Comunitat de Madrid se n'han concertat 13 (9 d'ells a la ciutat de Madrid).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.