Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Comença el garbellat a tota la població de Sóller

La Conselleria de Salut i Consum inicia aquest dimecres dia 16 de desembre el garbellat a tota la població de Sóller major de 16 anys que es prolongarà fins diumenge que ve dia 20 de desembre.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, el garbellat es durà a terme en el Poliesportiu Son Angelats entre les 09.00 i les 18.00 hores. Els ciutadans hauran de mostrar el seu document d'identitat. Els dies que hauran de presentar-se van en funció del col·legi electoral on voten.

Concretament, ha detallat, aquest dimecres hauran de participar del garbellat els qui voten a Horta i en Escola del Port; el dijous els que voten en l'Hospici, l'Escola Es Fossaret, a la Biblioteca Municipal i en l'Institut Guillem Colom i el divendres els que voten a l'ASCP Can Dulce i a la Casa de Cultura. El dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre, en el mateix horari, podran acudir les persones que no hagin pogut anar el dia que tenien assignat.

Aquest dimarts a la tarda s'ha fet el garbellat a tot el personal que participa en aquest operatiu, policia local, bombers, protecció civil, servei de neteja i membres del Consistori. Les proves es faran amb tests d'antígens, atès que permetran tenir els resultats en 15 minuts. Els positius seran ratificats amb una PCR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris