Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença el garbellat a tota la població de Sóller

La Conselleria de Salut i Consum inicia aquest dimecres dia 16 de desembre el garbellat a tota la població de Sóller major de 16 anys que es prolongarà fins diumenge que ve dia 20 de desembre.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, el garbellat es durà a terme en el Poliesportiu Son Angelats entre les 09.00 i les 18.00 hores. Els ciutadans hauran de mostrar el seu document d'identitat. Els dies que hauran de presentar-se van en funció del col·legi electoral on voten.

Concretament, ha detallat, aquest dimecres hauran de participar del garbellat els qui voten a Horta i en Escola del Port; el dijous els que voten en l'Hospici, l'Escola Es Fossaret, a la Biblioteca Municipal i en l'Institut Guillem Colom i el divendres els que voten a l'ASCP Can Dulce i a la Casa de Cultura. El dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre, en el mateix horari, podran acudir les persones que no hagin pogut anar el dia que tenien assignat.

Aquest dimarts a la tarda s'ha fet el garbellat a tot el personal que participa en aquest operatiu, policia local, bombers, protecció civil, servei de neteja i membres del Consistori. Les proves es faran amb tests d'antígens, atès que permetran tenir els resultats en 15 minuts. Els positius seran ratificats amb una PCR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.