Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB afirma que donarà suport als pressuposts perquè «permetran protegir a la gent de la crisi»

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) celebrà aquest passat dilluns una executiva per «acabar de decidir els elements més problemàtics dels pressuposts». A la reunió, es varen aprovar per unanimitat els dos elements que seguien sense haver-se resolt per part de l'organització, segons expliquen.

Un d'ells era la congelació salarial, des d'Esquerra Unida consideren que l'inici de les negociacions entre el Govern i els sindicats «satisfà l'exigència d'EUIB» per a votar a favor d'aquest punt. «Aquesta era una de les principals peticions de la organització sobre aquest debat de pressuposts».

En segon lloc, pel que fa al complement salarial assenyalen que continuen estant en contra de la indemnització tal i com està plantejada actualment per destí dels alts càrrecs del Govern, per a EUIB segueix sent «inacceptable», per dues raons.
La primera és que al seu parer, la quantia 18.000€ segueix sent «excessiva», i per altre banda, segueixen sense justificar-se (tal i com demanava l'oficina anticorrupció) un total de 6000€. Per aquests motius, expliquen que EUIB no li pot donar suport. «Això es tradueix amb una abstenció, per que no estem d'acord però entenem que és un avenç sobre el que hi havia, que eren 22.000€ sense justificació».

«En conclusió des d'EUIB volem recordar recorda que entén que aquests són uns bons pressuposts que permetran protegir a la gent en aquests moments de crisi econòmica, generada per la Covid-19, per tant donarà el vot favorable al text final».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.