Setmanari d'informació local - 138 anys

Petits Cellers: «És vergonyós que el pícnic que el Parlament va oferir als diputats no fos amb productes locals»

L’associació Petits Cellers, adscrita a Pimeco, considera una vergonya que «el pícnic que el Parlament va servir als diputats durant el debat d’aprovació dels Pressupostos no fos amb productes locals de les Illes».

Segons explica l'associació, «a l’hora de recollir la bossa amb el pícnic, els diputats podien elegir per a beure entre aigua, vi negre o un refresc. El vi negre era d’una marca que produeix fora de les Illes». Un fet que, des de Petits Cellers, qualifiquen d’«humiliant i vergonyós». L’associació, que aglutina 42 petits cellers de les Balears, considera una llàstima que des del Parlament «no es prediqui amb l’exemple i es consumeixi, sempre, producte local».

«No serveix l’excusa que el càtering el va fer una empresa externa perquè és responsabilitat del contractant demanar producte local de la nostra terra», asseguren des de Petits Cellers. «Tots els productors de les Illes vivim moments molt, molt crítics i delicats. Ens agradaria que les institucions públiques mostressin una mica més de sensibilitat i delicadesa cap a nosaltres», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.