Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal: «Em sembla un escàndol que cap esmena als pressupostos hagi estat acceptada al Senat»

El senador de designació autonòmica Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha valorat «amb una sensació de decepció profunda» el fet que en les jornades parlamentàries de debat de pressupostos al Senat d'aquesta setmana el govern espanyol no hagi aprovat cap esmena. L'ecosobiranista ho ha definit «com un escàndol absolut».

Igualment, Vidal s'ha mostrat «convençut que la defensa de les esmenes al servei dels interessos de les Illes Balears i les classes populars i treballadores del nostre país i de l'estat era més necessària que mai».

Així ha volgut ressaltar iniciatives com «els més de 150 milions reclamats pel factor d'insularitat a les Illes Balears, els onze milions per impulsar el tren de Llevant, l'IVA reduït al 4% per a productes d'higiene femenina, l'equiparació de les pensions de viduïtat per a parelles de fet, la demanda que la dependència no resti per a l'ingrés mínim vital o el milió d'euros per ajudar el sector editorial privat que publica en català a les Balears».

Vidal ha volgut recordar que encara manté «un bri d'esperança» en que la setmana vinent, al ple del Senat, l'executiu de Pedro Sánchez «rectifiqui i accepti esmenes que són importantíssimes per al benestar de la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.