Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Llucmajor demana a l'Ajuntament mobilitzar 1,3 milions d'euros per a incentivar el consum local

MÉS per Llucmajor presentarà una moció en el pròxim ple municipal ordinari mitjançant la qual reclama a l'Ajuntament que mobilitzi 1,3 milions d'euros de manera immediata amb la finalitat de fomentar el consum local i ajudar al sector serveis.

Concretament, demana que el consistori es comprometi a destinar 800.000 euros en vals de consum destinats als ciutadans, amb l'objectiu d'incentivar el consum local en un moment econòmic especialment difícil a causa de la pandèmia. Així mateix, sol·licita que es destinin 300.000 euros per a subvencionar els bars i restaurants del municipi.

MÉS per Llucmajor ha recordat que la formació ha demanat des de l'inici de la pandèmia ajudes directes i accions efectives per a fomentar les petites i mitjanes empreses del municipi. «El mes de maig passat vam presentar 30 propostes per a fer front a la crisi de la pandèmia i reclamàvem campanyes i ajudes directes per a fomentar el comerç local», han assenyalat des de la formació.

Així, MÉS ha indicat que espera que l'Ajuntament aprovi la moció. «La paràlisi de l'equip de govern de Llucmajor és flagrant, s'ha limitat a fer uns vídeos per a Facebook de més que dubtosa eficàcia», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.