Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba a Ocimax Palma l'espectacular concert Film Symphony Orchestra

Els cinemes Ocimax de Palma ofereixen aquest cap de setmana del 18 al 20 de desembre, l'espectacle musical FSO Film Symphony Orchestra, amb un espectacular concert de fi de gira enregistrat amb 35 càmeres diferents, amb la millor qualitat d'imatge i so.

Els promotors ho anuncien «una experiència única que permetrà gaudir de FSO a la pantalla gran, emoció, passió, música i espectacle».
Avengers, Interstellar, Willow, Aladdín, Retorn al Futur, Jurassic World, Pirates del Carib, El bo, el Lleig i el Dolent…són algunes de les bandes sonores interpretades per més de 70 músics en escena i comentaris inèdits del seu director, Constantino Martínez-Orts.

Un concert de «final de gira» per als que vulguin rememorar l'experiència que ja varen viure i per a tots els que es varen quedar sense poder gaudir del gran espectacle que ha captivat en directe prop d'un milió d'espectadors en els seus 7 anys de vida i per al qual només en el principi d'aquesta gira, havia aconseguit més de 25 'sold out' en els principals auditoris del nostre país.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.