Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge i solidaritat: Calvià instal·la una escultura en honor a les víctimes de la pandèmia

L'escultura, que ha estat realitzada amb ferro reciclat, té per títol 'Cor Calvianer'. | Ajuntament de Calvià

L'Ajuntament de Calvià ha rebut aquests dies l'escultura que el col·lectiu d'artistes Ou Verd ha donat en homenatge a les víctimes de la pandèmia de la Covid-19. L'escultura, que ha estat realitzada amb ferro reciclat, té per títol 'Cor Calvianer'.

L'obra ha estat realitzada per l'escultor Carlos Terroba 'Thierro' i va acompanyada d'un poema de Manuel Navarro anomenat 'El cor de Terroba'. El poema figura en una peça a part en una placa al costat de l'escultura.

La recepció oficial de l'obra per part de l'Ajuntament s'ha dut a terme en un petit acte que ha tingut lloc al Passeig del Mar de Palmanova, on s'ha instal·lat l'escultura, amb l'assistència del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, que ha agraït al col·lectiu d'artistes i a l'autor la donació de l'obra; la tinenta de batle de Cohesió social de l'Ajuntament, responsable de Cultura, Nati Francés, i la regidora de la zona de Palmanova, Francisca Muñoz, així com integrants del Col·lectiu Ou Verd.

Des del col·lectiu Ou Verd, amb motiu de la cessió de l'obra al municipi, han assenyalat que «des del record, la tristesa i l'amor als qui no han pogut superar la malaltia, a les famílies castigades per la pèrdua d'un ésser estimat i a la societat en el seu conjunt, per ells va el nostre homenatge». Afegeixen, també, des del col·lectiu d'artistes: «Sobre el marc incomparable que ofereix un dels nostres passejos més emblemàtics, al costat de la mar de Calvià, neix aquest memorial en forma de cor». Amb aquesta cessió, el conjunt escultòric passa a formar part del patrimoni artístic municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.