Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi planteja avançar la vacunació a les Balears per ser zona turística: «Necessitam mesures específiques, ja hem demostrat la nostra solidaritat durant 40 anys»

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha demanat que s’estudiï la possibilitat d’avançar la vacunació als arxipèlags i a les zones de l’Estat «que viuen del turisme». La portaveu de la formació, Lina Pons, ha explicat que enguany «no hem tengut temporada i el 2021 no la tendrem si no anam en compte». El Pi demanarà aquest dimarts en sessió de control al Parlament sobre les previsions de vacunació i també sobre les xifres tan alarmants que s’estan registrant a les Illes Balears.

Segons Pons, demanaran al Govern «que es plantegi exigir al govern de l’Estat que planifiqui d’una manera més àgil» La portaveu d’El Pi al Parlament ha deixat clar, però, que «sense voler ser insolidaris amb la resta creiem que necessitam mesures específiques. Nosaltres hem demostrat la nostra solidaritat durant quaranta anys».

La formació també ha demanat a Armengol que tots els viatgers provinents del Regne Unit arribin a les Balears amb PCR fetes. La portaveu d’El Pi, Lina Pons, ha mostrat la seva preocupació «per la nova mutació de la Covid que s’ha detectat i que és molt més contagiosa» i ha deixat ben clar que «s’han d’adoptar mesures molt més estrictes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.