Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB considera «inadequades» les dues zones d'acampada projectades a Artà

El Grup Ornitològic Balear ha rebutjat aquest dilluns les dues zones d'acampada projectades per medi ambient en la zona de Es Canons i s'Alqueria Vella, prop d'Artà, perquè consideraren com a factors de risc la proximitat a la mar a la mar i la facilitat d'accés pels problemes de massificació i de gestió que es poden derivar.

L'entitat ecologista ha recordat que actualment no existeix cap zona d'acampada en el litoral de Mallorca, fet pel qual l'ús d'aquestes dues noves zones seria «molt intens».

A més, han afegit, caldria sumar el problema de l'aparcament associat que, a més de ser utilitzat pels senderistes que ho empren en l'actualitat hauria d'acollir a aquesta nova necessitat i tenir capacitat per a més de 150 cotxes.

Segons han assenyalat, la Conselleria de Medi Ambient i Territori va anunciar la setmana passada que el pròxim estiu estarà habilitada una zona d'acampada en la finca de Es Canons amb una capacitat per a 250 persones. També hi ha prevista altra en la finca de s'Alqueria Vella, on actualment se situa el centre de visitants del Parc Natural de la Península de Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.