Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol apunta que «el més lògic» és pensar que dia 28 Mallorca seguirà al nivell 4

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha afirmat aquest dimarts que «el més lògic» és pensar que davant el nombre de contagis el dia 28 de desembre, quan es revisin les alertes, Mallorca seguirà en el nivell 4 de risc extrem.

Armengol, que ha respost així a la diputada del PI Lina Pons en la sessió de control a l'Executiu, ha assegurat que el Govern pren decisions «dures» però pensant sempre en el benestar de la ciutadania abans que en l'economia.

La cap de l'Executiu ha recordat que tot d'una que es va veure l'increment de casos a Mallorca a principis del mes de desembre, es va optar per avançar el toc de queda a les 22.00 hores i endurir les restriccions en el nivell 4 d'alerta per a frenar l'increment «disparat» de nous contagis.

Pons, per part seva, ha reclamat que no hi hagi «un punt intermig» en l'aplicació de les mesures i ha insistit a reclamar especialment proves PCR en origen per a viatgers perquè són la mesura més segura perquè el virus «no viatgi» i no augmenti el nombre de casos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.