Setmanari d'informació local - 138 anys

[ÀUDIO] Emotiu missatge de Jordi Cuixart als Premis 31 de Desembre: «1.167 dies de presó després, us emplaço a no tenir tristor, sinó tota l'esperança»

46023

Un dels moments més emotius del programa televisiu dedicat als Premis 31 de Desembre ha estat quan s'ha pogut escoltar el missatge d'àudio que ha fet arribar el president de la Federació Llull, que agrupa Acció Cultural del País Valencià, Òmnium cultural i l'Obra Cultural Balear.

Actualment el president de la Federació, que enguany compleix 30 anys, és Jordi Cuixart, empresonat per raons polítiques a la presó de Lledoners.

Jordi Cuixart ha expressat l'«honor» que significa per a ell presodir la Federació Llull i ha explicat que «la nostra és una història de lluita per la llengua, la cultura i les llibertats nacionals».

Cuixart ha desitjat que en una propera Diada de Mallorca pugui ser-hi present i ha destacat que «la repressió exercida pels poders de l'Estat no ha pogut acabar amb una societat civil forta i organitzada» i ha afirmat que «1.167 dies de presó després, us emplaço a no tenir tristor, sinó tota l'esperança. Que visquem amb intensitat cada moment que la vida ens regala».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.