Setmanari d'informació local - 138 anys

Avelina Serrano, una dona de 94 anys, usuària duna residència de Palma, ha estat la primera vacunada de Mallorca

Avelina Serrano, una dona de 94 anys i usuària de la residència Oms-Sant Miquel, de Palma, ha estat la primera a ser vacunada contra la Covid-19 a Mallorca i a les Illes Balears.

Segons que ha informat el coordinador d'estratègia de la vacunació a Balears, Carlos Villafáfila, aquest diumenge als mitjans, «Avelina Serrano, de 94 anys d'edat, ha estat la primera usuària de residència vacunada contra la Covid-19 a les Balears. S'ha mostrat molt contenta d'haver format part d'això. Es trobava bé prèviament a l'administració de la vacuna i després també».

Armengol considera la vacuna «una gran esperança»

La presidenta Armengol ha dit aquest diumenge que la vacuna és «una gran esperança que comença a obrir una llum per a tots», encara que, ha advertit, «el virus segueix aquí i continuarà matant fins que la majoria de la població estigui vacunada, encara queden uns mesos». Per això, ha demanat «mantenir les 3M, mans netes, metres de distància i màscara», ha emfatitzat.

Armengol ha dit que a pesar que duim ja molts mesos de pandèmia i amb mesures restrictives és fonamental aguantar i mantenir un rigor estricte, ara que l'arribada de la vacuna ens aporta esperança. «Cal ser més responsables que mai», ha emfatitzat Armengol, qui s'ha mostrat «molt orgullosa» de la ciència per haver aconseguit obtenir «en temps rècord» la vacuna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.