Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriben 5.850 vacunes per continuar amb el vaccinament contra la Covid-19

Aquest dilluns arribaran a les Balears, en concret a Mallorca, Menorca i Eivissa, un total de 5.850 dosis de vacunes de Pfizer per continuar amb la vacunació contra la Covid-19.

Segons ha informat el director general de l'IbSalut, Juli Fuster, «es calcula que 3.900 dosis s'enviaran a Mallorca, 975 a Menorca i altres 975 a Eivissa. Caldrà esperar una mica més perquè arribin a Formentera, pel fet que les primeres dosis de la vacuna de Pfizer es destinaran a residències».

«Amb l'arribada de les primeres dosis de la vacuna de Pfizer, s'espera poder vacunar entre 500 i 1.000 persones diàriament», ha asseverat. En aquesta línia, el Govern balear ha calculat que en dues setmanes aproximadament podria finalitzar la primera volta de vacunació a les residències. En total, el col·lectiu d'usuaris i professionals de les mateixes comprèn una població d'unes 12.000 persones a les Illes (aproximadament 8.500 persones a Mallorca).

La campanya de vacunació continuarà, per tant, aquest dilluns, amb l'arribada a les tres illes de les primeres 5.850 dosis de la vacuna de Pfizer. La companyia subministrarà cada setmana el mateix nombre de dosis fins a arribar a les 73.123 vacunes en el primer trimestre del pròxim any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.