Setmanari d'informació local - 138 anys

La Casa del Poble d'Esporles, dempeus amb el cant de la Balanguera d'Andreu Valor

Aquest diumenge 27 de desembre, la delegació d'Esporles de l'Obra Cultural Balear va commemorar la Diada de Mallorca amb un recital d'Andreu Valor a la Casa del Poble de la localitat per presentar el nou disc del cantautor, Insurrecte, amb el qual ha guanyat enguany dos premis Carles Santos.

L'acte va aconseguir omplir totes les localitats disponibles, per demostrar una vegada més que la cultura és segura.

El cantautor de Cocentaina es va guanyar el públic articulant tot el recital amb el relat de la vida de Nicholas Winton, humanista britànic que va salvar 669 nins jueus de la barbàrie de l'Holocaust.

Valor va intercalar al seu repertori algunes versions que varen emocionar el públic, com ara el 'Hallelujah' de Leonard Cohen o 'Que tinguem sort' de Lluís Llach.

El moment culminant de l'actuació es va produir quan, emocionat, va cantar La Balanguera. Durant la interpretació, tothom es va posar dret i, al final, va sonar una ovació rotunda per agrair l'actitud del cantautor.

La commemoració de la Diada per part de l'OCB a la Part Forana de Mallorca continua amb actes com la projecció de 'La mort de Guillem', el 29 de desembre al Teatre Sa Societat de Calvià, o la Glosa Musicada, a les Escolàpies de Sóller, el 3 de gener a les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.