Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB farà ofrena floral i retransmetrà Miquela Lladó recitant 'La Colcada' per YouTube

L'Obra Cultural Balear a anunciat que per mor de la pandèmia, la majoria d'actes programats amb motiu de la Diada de Mallorca s'ha suspès o han canviat de format.

La majoria de delegacions territorials han optat per suspendre els actes que tenien prevists o per reduir-los a la mínima expressió. Tot i amb això, l'OCB té previst que es facin els següents actes:

Dimarts, 29 de desembre

Conferència dels professors del departament d'Història de la Universitat de les Illes Balears, Sebastià Serra Busquets i Elisabeth Ripoll Gil, titulada 'La Federació Llull en perspectiva històrica' serà retransmesa pel canal de YouTube de l'Obra Cultural Balear a partir de les 19.00 hores d'aquest dimarts.

Dimecres, 30 de desembre

Ofrena floral a l'estàtua del Rei En Jaume. Diverses entitats i partits polítics faran ofrenes florals durant el matí del 31 de desembre.

Dijous, 31 de desembre

Enguany la cantant i actriu, Miquela Lladó, recitarà el poema La Colcada des de Can Alcover. L'acte serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'OCB. L'actriu, Rosa Vial l'acompanyarà.

Xarta Territorial

Entre els actes de la Xarta Territorial que es mantenen hi ha el que es farà a Calvià aquest dimarts, 29 de desembre. Es farà la projecció de la pel·lícula 'La Mort de Guillem' al teatre Sa Societat a les 19.00 hores.

A Campanet, el 30 de desembre, a les 20.00 hores, es farà la penjada de l'Estendard a la façana de l'Ajuntament, acompanyada dels xeremiers i de la lectura del manifest.

També es faran actes durant els propers dies a Sencelles, Sóller... que s'afegiran al concert del cantautor valencià Andreu Valor, que es va fer aquest passat diumenge 27 a Esporles.

A la resta de pobles de Mallorca, les delegacions de l'OCB i les entitats amigues, faran arribar el 'Manifest de la Diada de Mallorca' als seus veïnats en formats diferents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.