Setmanari d'informació local - 138 anys

Elena Ríos, de la Universitat Jaume I de València, guanya el III Premi Aina Moll amb un estudi sobre l'anàlisi dels sinònims

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Llorenç Perelló, ha lliurat el III Premi Aina Moll a Elena Ríos, de la Universitat Jaume I de València, pel seu estudi sobre l'anàlisi dels sinònims.

Segons ha informat la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports aquest dijous, l'Escola d'Estiu de Lingüística (Edelc) ha arribat aquest agost a la seva tercera edició amb quatre dies de formació a Menorca, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Baleàrics, les universitats de Balears i Barcelona, l'Institut Menorquí d'Estudis i l'Institut Ramon Llull.

Així, l'objectiu de l'escola d'estiu és oferir formació en lingüística a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb especial atenció a estudiants d'universitats de fora del domini lingüístic català que tenguin interès en la llengua catalana o ja hagin començat a investigar algun aspecte.

En aquesta línia, Ríos ha guanyat el III Premi Aina Moll després d'haver presentat un treball sobre 'la lingüística de corpus aplicada a l'anàlisi de sinònims: ampliant i explotant la informació metalingüística de les obres lexicogràfiques'.

En aquesta tercera edició, la Edelc ha comptat amb la participació de la professora Gemma Rigau com a ponent convidada i amb un recital poètic i musical a càrrec de Ponç Pons i Guiem Soldevila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.