Setmanari d'informació local - 138 anys

La Llotja de Palma reobre com espai d'art amb una intervenció de l'artista portuguès Pedro Cabrita Reis

La Llotja de Palma acollirà la proposta creativa 'Mar Interior' de l'artista portuguès Pedro Cabrita Reis en el marc de la 'Nit de l'Art', que es podrà visitar des del 15 de setembre fins el mes vinent de febrer.

Segons ha informat el Govern, aquest divendres, la proposta ha estat concebuda especialment per a l'espai de la Llotja, que reobre amb aquesta obra les seves portes a la cultura, i fa referència a la manera amb la qual es coneixia en la cultura clàssica a la Mediterrània.

Així, el muntatge de l'obra per part de Cabrita Reis s'iniciarà dilluns que ve i s'inaugurarà el divendres 15 de setembre. És una iniciativa del Govern en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma.

Cabrita Reis (Lisboa, 1956) és un dels artistes portuguesos contemporanis més prestigiosos, el seu treball ha transformat la comprensió de la pintura i de l'escultura al seu país des dels 80 i és conegut per les seves obres a gran escala en les quals utilitza materials de construcció i per la seva feina amb la llum.

Des de 1979, ha dedicat la seva vida a l'art. Així, la seva primera exposició internacional va tenir lloc a Anvers, en 1987, i des de llavors la seva obra s'ha exposat en nombroses institucions de tot el món, com la Tate Modern de Londres i la Hamburger Kunsthalle d'Hamburg.

Així mateix, forma part de col·leccions de renom com el Museum Folkwang de Essen, a Alemanya, i el Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean, a Luxemburg. En el 1992, Cabrita Reis va participar en la IX Documenta i en el 2003 va representar a Portugal en la 50a Biennal de Venècia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.