Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Independentista de Mallorca: «El nou judici a Valtònyc és un nou judici polític i una nova agressió a la llibertat d’expressió»

51151

L’Esquerra Independentista de Mallorca (EIM) ha emès un comunicat per a mostrar tota la seva solidaritat amb Josep Miquel Arenas, Valtònyc, en fer-se pública la notícia del seu nou judici. «El nostre moviment considera que ens trobam davant un nou judici polític, i unanova agressió contra el dret a la llibertat d’expressió».

La petició de la Fiscalia i de l’Associació Unificada de la Guàrdia Civil, que inclou quatre anys de presó, constitueix «un element més de la campanya d’assetjament de l’aparell judicial espanyol contra en Valtònyc». Segons rermarca l'EIM, es tracta d'una campanya que «compta amb la complicitat dels partits i responsables polítics del règim» i que té per objectiu «estendre la por entre artistes i creadors». «El jove refugiat mallorquí continua sent un exemple de dignitat i perseverança davant totes aquestes amenaces», assenyalen.

Finalment, l'EIM ha fet una crida a tots els agents compromesos amb la llibertat d’expressió i a tot el poble de Mallorca per a «mostrar la seva solidaritat amb el jove refugiat. Avui com ahir, exigim el seu lliure retorn a casa després de més de cinc anys d’exili».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.