Setmanari d'informació local - 138 anys

Magaluf vol deslligar-se del turisme d'excessos amb el Festival de Literatura Expandida

Aquest dilluns s'ha presentat la tercera edició del Festival de Literatura Expandida Magaluf (FLEM), una cita literària que aplegarà una trentena d'escriptors i artistes del 5 al 8 d'octubre.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià. El batle, Juan Antonio Amengual, ha destacat el FLEM com «un esdeveniment mobilitzador de turistes i residents interessats en la cultura».

Segons Amengual, el Festival serveix «per virar la imatge que es té de la zona i promocionar un nucli amb un entorn i oferta privilegiats». La repercussió mediàtica de Magaluf lligada a la cita literària es valora en uns 900 mil euros, i el batle ha assegurat que en pròximes edicions es podrà gaudir d'un Passeig Marítim nou.

A la primera edició del FLEM hi acudiren unes dues mil persones, i s'espera que enguany la xifra pugui quadriplicar-se. Tots els esdeveniments són de franc i el FLEM té el propòsit d'emfatitzar en rols nous de la literatura, «en rompre motlles i en oferir noves experiències».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.