Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Sóller demana al Consell un pla d'actuació contra les carreres il·legals a la Serra

51399

L'Ajuntament de Sóller sol·licita al Consell de Mallorca la seva intervenció per a acabar amb les carreres il·legals dels caps de setmana i els horabaixes entre setmana. Així com el control i l'eliminació dels càmpings il·legals que es produeixen arreu de les pujades al Puig Major.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ja va informar fa uns mesos sobre l'increment d'aquesta activitat entre setmana, i va detallar que recorrerien a nous mètodes per a detectar infractors. En els darrers mesos, han augmentat les queixes per un repunt d'aquesta activitat, però també perquè últimament s'han realitzat càmpings il·legals a la carretera de Puig Major, quan es produeixen aquestes pujades de motos.

El batle, Miquel Nadal, ha remarcat que no tolera aquests actes i ha assenyalat que la direcció provincial de Trànsit incrementarà els controls entre setmana i recorrerà a l'ús de drons per a controlar les carreres il·legals.

Els veïns de la zona, per la seva part, es queixen del renou que desprenen els motors de les motocicletes i denuncien aquest fet, recalcant que la carrereta Ma-10 està inclosa dintre del paisatge natural de la Serra de Tramuntana i consideren que sols per aquesta raó ja s’haurien de prohibir aquestes activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.