Setmanari d'informació local - 139 anys

El Teatre del Mar presenta la seva programació per la temporada Tardor 23

51489

Des del 22 de setembre fins al 17 de desembre, el públic tendrà l’oportunitat de gaudir d’una programació rica i variada que reuneix destacades companyies teatrals.

Entre els artistes que tornen a l’escenari del Teatre del Mar es troben Titzina, l’Om Imprebís, Toni Albà i La Impaciència, els quals han deixat una empremta inesborrable en el món de les arts escèniques.

A més, una de les novetats més esperades és la inauguració de la nova Carpa Diem, que acollirà les actuacions del Teatre de la Sargantana, una companyia reconeguda pel seu talent i creativitat.

La temporada també oferirà valuoses oportunitats de formació amb diverses càpsules formatives, proporcionant coneixement i experiència als interessats en l’art teatral.

Per si fos poc, el Teatre del Mar rebrà el Festival itinerant Rayuela, un esdeveniment que promet enriquir encara més l’experiència teatral dels espectadors.

Des del 22 de setembre fins al 17 de desembre, l’escenari del Teatre del Mar s’omplirà d’apassionants actuacions que prometen captivar el públic en una temporada intensa amb la qual continua la celebració del 30è aniversari del teatre.

Començant amb 'Búho', del 22 al 24 de setembre, la companyia Titzina Teatre presenta una obra que narra la història de Pablo, un antropòleg forense que pateix un ictus i lluita per recuperar els seus records i la seva identitat.

Del 6 al 8 d’octubre, Toni Albà protagonitza 'Abdi K.O', un monòleg que submergeix l’espectador en la vida d’un vagabund que comparteix les seves experiències, pors i somnis en un parc.

Arriba 'La Faula' del 13 al 15 d’octubre, una adaptació de l’obra de Guillem de Torroella a càrrec del Teatre de la Sargantana. La història es desenvolupa quan la companyia de Don Benet arriba tard a la representació d’un poema cavalleresc a causa de problemes mecànics. Hauran d’improvisar l’obra a partir d’un llibret que troben a l’escenari.

'Turistes' es presenta del 20 al 22 d’octubre, una comèdia que segueix Braulio i Mari Carmen, una parella que decideix passar les seves vacances a una platja deserta malgrat totes les advertències.

Del 3 al 5 de novembre, arriba 'Hoy no estrenamos' de L’Om – Imprebís, una obra que desafia les convencions teatrals i presenta una sèrie de transformacions sorprenents en escena.

La companyia Hongaresa de Teatre porta 'Umbral' del 17 al 19 de novembre, una sèrie d’històries urbanes que exploren les barreres emocionals i físiques que separen les parelles.

Finalment, del 15 al 17 de desembre, 'La Fundació' de La Impaciència narra la història de Pere Amengual, un historiador en crisi que s’embarca en l’escriptura de la història de la Fundació March, desentrellant secrets i rumors.

Aquesta temporada promet ser un viatge emocionant a través de diverses històries i emocions, consolidant el Teatre del Mar com un referent cultural a l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.