Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Orquestra Simfònica de les Balears començarà la temporada 2023-2024 aquest dimecres al Teatre Principal de Palma

51789

L'Orquestra Simfònica de Palma començarà la temporada 2023-24 amb el primer concert del cicle Teatre Principal de Palma, el dimecres 27 de setembre, a les 20.00 hores. Un inici en el qual interpretaran la música d'algunes de les bandes sonores més icòniques de la història del cinema.

En aquest primer concert, l'Orquestra Simfònica de les Balears comptarà amb la participació del cor mallorquí UMA, sigla de 'Un Munt d'Artistes', i la direcció de Rubén Gimeno. Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través de la web de la Simfònica de les Balears o en les taquilles del Teatre.

El públic podrà gaudir d'un recorregut per la història del cinema amb les bandes sonores de 'Miss Saigon', 'La La Land', 'Titanic', 'Moulin Rouge', 'La llista de Schindler', 'Els miserables', 'El rei lleó', 'Star Wars' i 'El gran showman'.

Així, la Simfònica de Balears aposta pel repte d'ampliar el seu repertori més enllà del tradicional simfònic i reivindicar a intèrprets de les Illes com, en aquest cas, la participació del cor UMA.

Aquest espectacle es repetirà l'endemà, el dijous 28 de setembre, a l'Auditori d'Alcúdia, a les 20.30 hores, i el divendres 29 de setembre a l'Auditori de Manacor, a les 19.30 hores.

Com sempre un dels principals objectius de la Simfònica de Balears és descentralitzar l'abast de la Simfònica, més enllà de Palma, arribar a nous públics, escenaris i programacions adaptades als diferents sectors de públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.