Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE Palma carrega contra el batle Martínez: «És un titella a les mans de la ultradreta»

Aquest dimecres el govern municipal de Jaime Martínez ha cessat a Vicente Rodrigo com a adjunt de l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania de Ciutat. El PSOE Palma ha acusat al batle de Cort d'actuar «amb nocturnitat, complint amb la coacció de Fulgencio Coll i demostrant un altre pic que menteix».

La portaveu socialista a Cort, Rosario Sánchez, ha exposat que aquests dies s'ha sentit al batle de Palma explicar que, en referència a l’Oficina de la Defensora de la Ciutadania, «no es compliria l’acord programàtic pactat amb VOX», i denuncia que dies després aquest cessament s'ha produït «pel sacrifici demanat per VOX».

«El canvi de posició del batle Martínez és una mostra més de la seva debilitat, és un titella a les mans de la ultradreta», ha assegurat Sánchez. «Intenta salvar el despropòsit del seu pacte amb Vox i improvisa el cessament de l'adjunt de la Defensora del Poble. Aquesta mesura impossibilita el treball de la Defensora i mostra una irresponsabilitat i una incoherència preocupants on els perjudicats són els veïnats i veïnades de Palma», ha afegit la portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.