Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament aprova, amb els vots de PP i VOX, que Palma deixi de ser 'ciutat antitaurina' i insta el Govern a permetre l'entrada de menors d'edat als toros

L'Ajuntament de Palma ha aprovat en el ple d'aquest dijous una proposició presentada pel grup neofeixista VOX perquè Palma deixi de ser 'ciutat antitaurina' i insta el Govern a permetre l'entrada de menors d'edat als espectacles taurins.

Així, s'ha derogat l'acord municipal del 2015 en el qual es declarava Palma com a municipi 'antitaurí'. La proposició del grup municipal de VOX, que ha estat aprovada per majoria en el ple amb els vots de PP i VOX, també insta el govern de Cort que «faci complir al Govern de les Illes Balears, el punt 41 de l'acord de govern signat entre PP i VOX».

En concret, l'acord número 41 del pacte de govern entre totes dues formacions estableix que es modificarà la llei 9/2017, de 3 d'agost, de regulació de les corregudes de toros i de protecció dels animals a les Balears, en concret el seu article 12, que impedeix actualment l'accés de menors d'edat a esdeveniments taurins.

D'altra banda, s'ha aprovat un altre punt relatiu al fet que «els espectacles taurins que des de fa segles se celebren a la ciutat siguin declarats com a part integrada del Patrimoni Cultural Immaterial de la ciutat de Palma».

El quart punt de la proposició, que feia referència a la declaració de Palma com a 'ciutat taurina' ha estat retirat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.